Over mij

frank

Mijn naam is Frank Westerink. In 2019 startte ik met communitymanagement-bureau CommunityMatters. Samen met een netwerk van partners heb ik in de afgelopen jaren meerdere organisaties geholpen en geadviseerd rondom community management. Ik zoek met maatschappelijk betrokken instellingen en organisaties naar de juiste communicatie met de juiste doelgroep.

Organisaties waar ik heb mee heb mogen samenwerken omschrijven mij vaak als een mensgerichte communicator en krachtige analist. Ik ga graag het gesprek met mensen aan om elkaar beter te leren begrijpen en standpunten uit te wisselen. Ik werk op een proactieve manier toe naar het behalen van gezamenlijke doelen. Loyaliteit en commitment zijn daarbij erg belangrijk.

Voor ik startte met CommunityMatters heb ik al veel ervaring opgedaan met community management, evenementenorganisatie en communicatie. Zo ben ik vijf jaar werkzaam geweest voor de Nyenrode Alumni VCV, waar ik elke dag betrokken was bij het verstevigen van de band die alumni en studenten voelen met de universiteit.

CommunityMatters en het bijbehorende logo zijn gekozen omdat zij precies aanduiden waar communicatie volgens mij voor staat: het samenbrengen van de juiste doelgroep en deze leden, klanten, event-bezoekers of partners actief betrekken bij de organisatie. 

Begeleiding op maat, van begin tot eind

Met op maat gemaakte communitymanagement-programma’s betrek ik de community bij jouw organisatie en breid deze ook uit. Ik kom in actie en ga actief aan de slag. Creatie, uitvoering en evaluatie: samen met een groep actieve freelancers uit mijn netwerk begeleid ik het gehele traject.

Naast mijn werkzaamheden vanuit CommunityMatters ben ik ook actief als vrijwilliger, als stand-upcomedian en als pesentator bij congressen en evenementen. Je vindt mij dus zowel voor als achter de schermen. In 2023 ben ik gestart met Pride Comedy Nederland, een nieuw initiatief om comedy voor en door de LGBT+ community te promoten. Met een unieke kijk op de maatschappij verzorgen wij comedy-avonden in Nederland en in Vlaanderen. 

Video: NVVP-congres

Bekijk hier een video van een van de NVvP-congressen waar ik aan heb meegewerkt 

Hoor het van een ander:

Foto-album

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Tijdens Pride Amsterdam heb ik twee comedy nights georganiseerd
NVvP Congres – Live support voor de app-gebruikers
Als stand-upcomedian deelnemend aan de Pride Comedy Night
NVvP Congres – Laatste details doornemend voor de organisatie
Stand-upcomedy – met regelmaat ben ik ook zelf op het podium te vinden
Frank Westerink – foto gemaakt bij Utrecht Centraal

Neem contact op

Scroll naar boven